Ideëen, inspiratie & ontwerp
Onze showroom!

Uw gedroomde badkamer al ‘in het echt’ zien? Ideeën en inspiratie opdoen? Advies nodig? Dan is onze showroom de perfecte plaats om een begin te maken met het realiseren van uw verbeelding.

Bekijk en ervaar verschillende badkameropstellingen. Van klassiek tot de laatste trends: laat u verrassen. U krijgt een compleet beeld van de mogelijkheden qua sanitair, tegels en andere materialen. Leg uw wensen voor aan één van onze vakkundige adviseurs en samen gaan we van een eerste schets naar een compleet ontwerp.

Voor de beste beleving en advies werken wij in de showroom alleen op afspraak.

Hogeweg werkt met
Vakkundige installateurs!

Wij leveren niet rechtstreeks maar altijd via uw installateur. Heeft u (nog) geen installateur? Wij kunnen u verder helpen als het gaat om uw juiste installateur, Hogeweg Goor werkt samen met veel vakkundige installateurs uit de regio.

Een ruime keuze aan
A-merken in ons assortiment.

Zoekt u badkamer inspiratie?
Maak een afspraak!

Heeft u vragen of advies nodig? Maak dan een afspraak. Onze ervaren en vakkundige medewerkers staan voor u klaar. Zij geven u graag alle informatie en adviezen die u nodig heeft om tot uw droombadkamer te komen.

Maakt u tijdig een afspraak met onze medewerkers? Dan kunnen wij uw badkamer opmaken en samen met u de mooiste ontwerpen maken.

De showroom is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag kunt u terecht van 9.30 uur tot 15.00 uur. Op woensdag zijn we ook ’s avonds open van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Voor de beste beleving en advies werken wij in de showroom alleen op afspraak.

Plan een afspraak in

    Wilt u liever telefonisch een afspraak maken?