Laat u inspireren in onze
Showroom met badkameropstellingen!

Graag verwelkomen we u in onze showroom. Onze showroom is er voor u om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer. Met ons brede assortiment van diverse merken, hebben wij een groot aantal badkameropstellingen samengesteld.

Door verschillende stijlen sanitair te combineren met diverse wand- en vloertegels, schetsen we een compleet plaatje. Zo ziet u meteen wat het best bij uw stijl en smaak past. Onze showroom wordt regelmatig vernieuwd. We laten u altijd de laatste trends zien.

Laat u in onze showroom ook helpen door onze vakkundige medewerkers. Zij voorzien u graag van advies of het maken van een ontwerp voor uw droombadkamer.

Hogeweg werkt met
Vakkundige installateurs!

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren maar kunnen u natuurlijk wel verder helpen als het gaat om uw juiste installateur. Hogeweg werkt samen met veel vakkundige installateurs uit de regio.

Een ruime keuze aan
A-merken in ons assortiment.

Zoekt u badkamer inspiratie?
Maak een afspraak!

Heeft u vragen of advies nodig? Maak dan een afspraak. Onze ervaren en vakkundige medewerkers staan voor u klaar. Zij geven u graag alle informatie en adviezen die u nodig heeft om tot uw droombadkamer te komen.

Maakt u tijdig een afspraak met onze medewerkers? Dan kunnen wij uw badkamer opmaken en samen met u de mooiste ontwerpen maken.

Plan een afspraak in

    Wilt u liever telefonisch een afspraak maken?