Informatie over
Hogeweg Goor – groothandel in kwaliteit

Al bijna 55 jaar is Hogeweg Goor B.V. een begrip als sanitair- en installatiegroothandel. Naast een showroom met diverse badkamer en sanitair opstellingen voor elk budget beschikken wij over een zeer breed assortiment installatiematerialen. Zo kunt u bij Hogeweg Goor onder andere terecht voor sanitair, tegels, verwarming, installatiematerialen, riolering, elektra, dakbedekking en non-ferro metalen.

Wij vertellen u graag meer over Hogeweg en wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u ook meer weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens bij Hogeweg.

Ontdek onze
Missie & Visie

Missie: een solide leverancier voor de installatiebranche met een hoge mate van flexibiliteit, meedenken en service.

Dit realiseren wij door een persoonlijke en integere benadering, korte lijnen en een platte en transparante organisatie.

Visie: de klant centraal stellen en het realiseren van een hoge klanttevredenheid  en creëren van een langdurige klantrelatie.

Met gedreven en toegewijd personeel leveren we kwalitatief hoogwaardige producten en diensten en gaan we altijd in op de vraag van onze klanten. Het leveren en adviseren van de juiste producten op de juiste plaats en de juiste tijd heeft onze prioriteit.

Meer dan 50 jaar Hogeweg
Onze geschiedenis

2017 - Een nieuwe eigenaar

In 2017 vond Sander het tijd voor een opvolger en deze vond hij in  Mart Schoemaker, sinds augustus 2018 eigenaar van Hogeweg Goor B.V.
. . .

1978 - Overname door de zoon

Na enkele uitbreidingen van het magazijn en de showroom kwam in 1978 zoon Sander in het bedrijf.  De jaren daarop nam Sander geleidelijk aan het bedrijf van zijn vader over.
. . .

1973 - Opening van de showroom

In 1973 verhuisde het bedrijf naar een eigen nieuwbouw  pand aan de Gruttostraat. Daar werd in 1977 ook een showroom in sanitair geopend.

. . .

1969 - De oprichting

In 1969 besloot Alex Hogeweg een regionale groothandel te beginnen. Er werd een kolenschuur bij het spoor in Goor gehuurd en van theekisten werden magazijnstellingen gemaakt. Van daaruit ging hij installateurs bezoeken voor de handel in sanitair, installatiematerialen, lood, koper, zink en verwarming.

Wilt u inspiratie opdoen in onze showroom?